Merlin Seafood

Bij Merlin Seafood – Bar & Shop draait het om prachtige producten uit de zee. Alles is kakelvers en van de hoogste kwaliteit.
Geniet van een overheerlijke lunch en diner in onze Seafood Bar of bezoek onze Seafood Shop en hengel de lekkerste versproducten binnen voor thuis!

Merlin is afgeleid van het Franse ‘Mer’ en is een samenvoeging met de Nederlandse naam Linda. Het is een weerspiegeling van Franse gastronomische kwaliteit, Brabantse gastvrijheid en de rijkdom van de zee. Eigenaresse Linda Rovers en chef-kok Ralf Smeulders laten jou kennis maken met hun passie voor verse vis- en seafoodgerechten van hoge kwaliteit. www.merlinseafood.com

Merlin Seafood
Merlin Seafood
Merlin Seafood
Merlin Seafood
Merlin Seafood

Kom en laat je verwonderen door de unieke combinatie van gastronomie verse schaal en schelpdieren en lichtkunst bij restaurant Merlin te Eindhoven. Een avond vol smaak, stijl en betovering wacht op je.
Ontdek de kracht van licht met Lichtmakers en laat je meevoeren naar een wereld van culinaire genoegens in een magische ambiance.
Spinlight Lichtmakers heeft hier het ontwerp en realisatie gedaan met dank aan eigenaresse Linda Rovers.

Spinlight maakt en levert verlichting voor retailer, kantoren, fabrieken, magazijnen, hotels, galerieën, verzorgingshuizen, pleinen, tuinen, woningen, showrooms. Rechtstreeks of in samenwerking met bijvoorbeeld een interieurarchitect.

Licht maakt beleving! Licht maakt sfeer! Daarom is een verlichtingsplan zo essentieel. Wij helpen u met elke vraag over verlichting.

Lees meer