Maatwerk

Naast een uitgebreide collectie standaard armaturen, leveren we ook maatwerk. Volledig afgestemd op uw wensen.

Dat is mogelijke voor armaturen of aanverwante artikelen. Ook metalen tussenwanden kunnen we leveren in veel soorten en maten.

Assorti lampenkappen

lampenkappen

Waar veel mensen ons van kennen zijn de op maat gemaakte lampenkappen. Van heel klein tot heel groot, rond, ovaal, 4kant… mbt lampenkappen is heel veel mogelijk.

Nadat het ontwerp is aangeleverd of in overleg samen is ontwikkeld, wordt gestart met de productie in de werkplaats. Met metaaldraad maken we het geraamte van de kap: het karkas. Zodra deze gereed is wordt het karkas gespoten in de gewenste kleur. Na deze productiestap gaat het karkas naar het atelier waar het wordt bekleed met stof naar keuze.

Wij maken kappen met traditionele naaistoffen, waarbij verschillende plooivormen mogelijk zijn en uiteraard de plakstoffen.

Nadat de lampenkap gereed is kan deze worden voorzien van LED technologie.

Stoffen

moderne stoffen

Voor de stoffencollectie werken we nauw samen met VPF Amsterdam.

Zij hebben een zeer ruime collectie stoffen geschikt voor lampenkappen. Mocht uw keuze daar niet tussen zitten, dan is het uiteraard mogelijk eigen stoffen of behang aan te leveren.

Spinlight maakt en levert verlichting voor retailer, kantoren, fabrieken, magazijnen, hotels, galerieën, verzorgingshuizen, pleinen, tuinen, woningen, showrooms. Rechtstreeks of in samenwerking met bijvoorbeeld een interieurarchitect.

Licht maakt beleving! Licht maakt sfeer! Daarom is een verlichtingsplan zo essentieel. Wij helpen u met elke vraag over verlichting.

Lees meer