Ontwerp

Onbewust bent u de producten en ontwerpen van Spinlight vast al eens tegengekomen. In de 15 jaar van ons bestaan hebben wij in lichttechniek en design een goede naam opgebouwd in het verzorgen van complete en duurzame designverlichting oplossingen.

Hierin werken we samen met de meest toonaangevende topmerken voor, scholen, kantoren, retailer, magazijnen, fabrieken, galeries, hotels, woningen. Daarnaast kunnen we in onze eigen fabriek in Rijssen veel ontwerpen en maken. Amaturen en bijvoorbeeld ook, tussenwanden, tafels, stellages om de lampen goed uit te laten komen of te bevestigen.

Hiervoor ontwikkelen en leveren we efficiënte, energiezuinige design verlichting oplossingen.

Lichtplan

ontwerpen lichtplan

Voor het samenstellen van een lichtplan is het belangrijk te weten welke functie de ruimte heeft.

Afhankelijk van deze functie gaan we algemene-, werk-. accent- en decoratieve verlichting toepassen. Uiteraard met de gewenste lichtopbrengst. Hierbij kan worden gekozen uit maatwerk of uit onze enorme collectie armaturen.

Productie proces intern

maken verlichting

Samen met de opdrachtgever plannen we een leverdatum.

Wij zijn verantwoordelijk voor het maatwerk in onze eigen fabriek in Rijssen, en we zorgen ervoor dat de overige gekozen lampen en artikelen klaar liggen.

LED montage

Transport

Met ons eigen transport kunnen we de armaturen en lampen door heel Nederland zelf afleveren.

Spinlight maakt en levert verlichting voor retailer, kantoren, fabrieken, magazijnen, hotels, galerieën, verzorgingshuizen, pleinen, tuinen, woningen, showrooms. Rechtstreeks of in samenwerking met bijvoorbeeld een interieurarchitect.

Licht maakt beleving! Licht maakt sfeer! Daarom is een verlichtingsplan zo essentieel. Wij helpen u met elke vraag over verlichting.

Lees meer