Cocon Oogmode

Aandacht maakt alles beter. Dat is één van de kernwaarden van Cocon Oogmode. Samen met kennis, kunde en stijl. Zodra je bij Oogmode Cocon binnen stapt, krijg je de juiste aandacht. Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Of het nu gaat om een bril, lenzen of een oogonderzoek: Cocon Oogmode doet haar uiterste best om te zorgen dat je de deur uit gaat met het gevoel dat je gehoord, gezien wordt!

Cocon Oogmode
Cocon Oogmode
Cocon Oogmode
Cocon Oogmode
Cocon Oogmode
Cocon Oogmode

Stap binnen in een wereld van verfijning en stijl bij retailconcept Cocon Oogmode, waar het adembenemende lichtplan van Spinlight Lichtmakers je zintuigen prikkelt.

Samen met Harmeling Interieurconcepten heeft Spinlight het een ontwerp gemaakt om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek, Hierdoor brengt het lichtplan van Spinlight de collectie van designer brillen tot leven.

Ook benieuwd hoe Spinlight jouw winkel door een roze bril kan laten kijken en naar een volgend level kan brengen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
05485 521188 of stuur een mail aan info@spinlight.nl

Spinlight maakt en levert verlichting voor retailer, kantoren, fabrieken, magazijnen, hotels, galerieën, verzorgingshuizen, pleinen, tuinen, woningen, showrooms. Rechtstreeks of in samenwerking met bijvoorbeeld een interieurarchitect.

Licht maakt beleving! Licht maakt sfeer! Daarom is een verlichtingsplan zo essentieel. Wij helpen u met elke vraag over verlichting.

Lees meer