Stalen deuren

Met stalen deuren willen wij u ruimte geven. Letterlijk en figuurlijk. Stalen deuren delen namelijk verschillende ruimtes op, bijvoorbeeld tussen uw woonkamer en uw keuken. Doordat er gebruik gemaakt wordt van glas, oogt een ruimte nóg groter.

Taatsdeuren / scharnierdeuren geven een optimale lichtinval in allerlei verschillende ruimtes. Dit werkt optisch verruimend en sfeerversterkend. Staal is perfect te combineren met natuurlijke materialen als hout, en voor een stoere aanblik in combinatie met beton. De smalle, minimale lijnen zijn elegant en stijlvol in ieder interieur. Bovendien brengt u overdag licht naar binnen en als het even mee zit ook die heerlijke zonnestralen!

Een aantal voorbeelden van taatsdeuren kunt u terugvinden in onze showroom te Rijssen.

Kantoorpand Meppel

maatwerk

Van ontwerp tot realisatie!

Wij komen graag bij u op locatie voor vrijblijvend advies en een inventarisatie met betrekking tot de mogelijkheden.

Hierna volgend een passende offerte. Na akkoord ontvangt u een werktekening inclusief details en afwerkingen.

Bij start van de productie in onze eigen werkplaats te Rijssen ontvangt u een datum voor montage van de deuren op locatie.

Uw eigen ontwerp staat voorop, u kunt kiezen uit diverse handgrepen, verschillende profieldiktes en eigen RAL kleur.

Alle deuren worden voorzien van veiligheidsglas.

Prijsindicatie

-Enkele taatsdeur  € 2.695,00*

-Enkele scharnierdeur € 2.550,00*

*Bovenvermelde prijzen zijn incl. BTW, incl. montage op locatie.

 

Woonhuis Rijssen

nieuwsgierig geworden?

Wilt u informatie ontvangen of een vrijblijvend advies van een van onze adviseurs? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stuur een e-mail naar info@spinlight.nl.

Spinlight maakt en levert verlichting voor retailer, kantoren, fabrieken, magazijnen, hotels, galerieën, verzorgingshuizen, pleinen, tuinen, woningen, showrooms. Rechtstreeks of in samenwerking met bijvoorbeeld een interieurarchitect.

Licht maakt beleving! Licht maakt sfeer! Daarom is een verlichtingsplan zo essentieel. Wij helpen u met elke vraag over verlichting.

Lees meer